Logo vince collet

Instagram

Volg Vince

vince collet header

Biografie

Vince Collet

biografie vince Collet biografie vince Collet

Biografie
Vince Collet

Als kleine jongen zag hij al van dichtbij wat een gezelligheid dit vak met zich mee kon brengen. Vince genoot onder vaders vleugels van alles wat het artiestenleven te bieden had. Thuis leerde hij op de orgel spelen en op alles wat maar een toets had.

Op zijn 6e jaar zonder de baard in zijn keel, zong hij de Nederlandstalige nummers al luidkeels mee. De basis van het artiest zijn lag dus al vroeg in zijn kindertijd.

Rond zijn 31e levensjaar besloot hij toch om wat met zijn passie te gaan doen na aanmoediging van familie en vrienden. Hij liep op een zondag een buurtcafé binnen om daar een colaatje te drinken en voor hij het wist stond hij daar met een microfoon in zijn handen. Vanaf dat moment werd de echte artiest Vince geboren en kwam hij op diverse plaatsen mensen entertainen met zijn heerlijke gezellige Amsterdamse en Nederlandstalige nummers.

Hij heeft net als alle beginnende zangers meegedaan aan talentenjachten in cafés en zo bracht hij zichzelf steeds meer op de kaart in het artiestenwereldje. Ondertussen wordt hij veel geboekt door diverse cafés, voor grote evenementen en privé boekingen. Neem contact op voor boekingen.

Zo heeft hij vol trots deel mogen nemen aan de grotere evenementen zoals o.a. Mokum in Meppel, Bevrijdingsfestival etc. Ook op Koningsdag en nacht is Vince niet meer weg te denken, bijvoorbeeld bij de Kaars in Hilversum waar hij regelmatig samen met Peter Beense de tent op zijn kop zet. Hij vind het heerlijk om mensen met de Nederlandstalige gezelligheid te vermaken.

biografie vince collet
Vince Collet

Zanger & entertainer

Call Now Button